• Správcem poskytnutých osobních údajů je Studio DESIGNIO, ul. 26 Kwiecień 69, 71-126 Szczecin, NIP: 8522379669.
  • Poskytnuté osobní údaje budou zpracovávány za účelem přípravy a prezentace nabídky Správcem.
  • Právním základem pro zpracování shromážděných osobních údajů je zákon ze dne 10. května 2018 o ochraně osobních údajů a nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (Úř. věst. EU 119 ze dne 4. 5. 2016, zejména souhlas se zpracováním osobních údajů údaje pro konkrétní účel poskytnuté fyzickou osobou v souladu s čl. 6 odst. 1 písm. a) nařízení.
  • Příjemci osobních údajů poskytnutých Zájemcem mohou být:
    a) sám Správce, jeho pověření zaměstnanci, jakož i subjekty a fyzické osoby jednající jménem Správce při realizaci cíle uvedeného v bodě 2 výše,
    b) subjekty spravující webové stránky Správce.
  • Poskytnuté osobní údaje budou uchovávány po dobu až 6 měsíců, pokud strany neuzavřou smlouvu před uplynutím této doby, pak budou v jejím obsahu samostatně obsažena pravidla pro zpracování osobních údajů,
  • Osoba poskytující osobní údaje má právo požadovat od Správce přístup k osobním údajům, které se jí týkají, právo na jejich opravu, výmaz nebo omezení jejich zpracování nebo právo vznést námitku proti zpracování těchto osobních údajů, jakož i právo na přenositelnost osobní údaje, které se ho týkají.
  • Osoba poskytující osobní údaje má právo svůj souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoli odvolat, aniž by tím byla dotčena zákonnost zpracování, které bylo provedeno na základě souhlasu před jeho odvoláním.
  • Osoba poskytující osobní údaje má právo podat stížnost předsedovi Úřadu pro ochranu osobních údajů (PUODO), který jedná na základě ustanovení zákona uvedených v bodě 3.
  • Poskytnutí osobních údajů není zákonným požadavkem a není ani smluvním požadavkem, je však podmínkou pro zpracování a předložení nabídky s tím, že Zájemce (koupě prostor) není povinen osobní údaje, které se ho týkají, poskytnout. (poskytnutí údajů je dobrovolné), neposkytnutí údajů však bude mít za následek nemožnost připravit a předložit nabídku.
  • Poskytnuté osobní údaje mohou podléhat mimo jiné automatizovanému rozhodování, včetně „profilování“, kterým se rozumí jakákoli forma automatizovaného zpracování osobních údajů, které spočívá ve využívání osobních údajů k vyhodnocování některých osobních faktorů fyzické osoby, které může být pro subjekt údajů relevantní.zájem prostřednictvím očekávaných důsledků takového zpracování, které spočívají zejména v oslovování marketingových aktivit Správce a/nebo jiných Příjemců uvedených v bodě 4 výše, přímo na subjekt údajů.

Losowe projekty wizytówek

wizytówka kadeřnictví
wizytówka stavební firma
wizytówka advokátní kancelář
wizytówka pohřební ústav

Ceník služeb

Níže uvádíme ceny zhotovení návrhu a tisku pro minimální počet. Pokud máte zájem o větší množství, zašlete nám poptávku. Zveme ke spolupráci.

Zhotovení grafického
návrhu
Tisk vizitek Standard
(fólie*)
Tisk vizitek Exclusive
(fólie* + UV lak)
679 Kč**od 589 Kč** (125 ks)od 729 Kč** (125 ks)
poštovné od 429 Kč

* vizitky chráněné lesklou, matnou nebo soft fólií
** ceny bez DPH

Plastové karty s potiskem

Od roku 2020, ve snaze splnit vaše očekávání, vyrábíme nejen vizitky na papíře různého druhu s možností libovolného zušlechtění, ale také kvalitní plastové karty, které lze využít pro vstup do posilovny, VIP karty v ambulanci estetické medicíny nebo v jiných odvětvích, kde se očekává vysoká kvalita a trvanlivost.

Plastová karta z PVC má standardní velikost platební karty 85x54mm, takže se snadno vejde do každé peněženky nebo vizitkáře.

Plastové karty jsou vyráběny vrstvenou technologií, kdy se v procesu vulkanizace spojí výtisk a laminát při vysoké teplotě, svým vzhledem pak připomínají platební karty. Grafika je pod ochrannou vrstvou lamina (je zapuštěna uvnitř plastu), takže se nemusíte bát jejího poškrábání nebo poškození. Je také odolná vůči chemikáliím včetně rozpouštědel. Každou kartu lze personalizovat, např. změnou fotografie, adresních údajů, zákaznického čísla nebo umístěním čárového kódu.

plastové karty z PVC

Exkluzivní dárkové poukazy / vouchery

Naše společnost se specializuje nejen na návrhy a tisk vizitek. V naší nabídce jsou dlouhodobě elegantní dárkové poukazy, které jsou důležitým prvkem marketingové strategie. Jedinečné zboží a služby můžete svým klientům nabídnout formou unikátního voucheru, který Vám vyrobíme dle Vašich preferencí.

Námi navržené dárkové karty se vyznačují především smyslem pro detail, a jejich povrchová úprava v podobě matné soft fólie se zušlechtěním UV lakem nebo zlatým či stříbrným lakem jim dává jedinečný, exkluzivní vzhled.

Použití tlustšího papíru s gramáži 350g/620g spolu s oboustrannou fólií zajistí odpovídající pevnost a odolnost vůči jemnému poškrábání.

Můžete si být jisti, že takový voucher na obdarované osobě zanechá pozitivní dojem.

Dárkový poukaz má standardní rozměr DL 210x99mm, na přání jej můžeme zhotovit v libovolném formátu.

dárkové poukázkydárkové karty

Navrhování a tisk vizitek Praha

  • Unikátní grafický design
  • Vysoká kvalita
  • Návrh ve formátu *.pdf k vlastnictví
  • Možnost zušlechťování materiálů
  • Krátká dodací lhůta
  • Atraktivní ceny
  • Poštovné od 429 Kč

Kontaktujte nás

Zveme vás také k použití kontaktního formuláře.

    Záleží nám na vašem soukromí. Správcem osobních údajů uvedených ve formuláři je Studio DESIGNIO, ul. 26 Kwietnia 69, 71-126 Szczecin, NIP: PL8522379669. Poskytnuté údaje budou zpracovány za účelem zpětného kontaktu. Podrobnosti související se zpracováním osobních údajů naleznete v zásadách ochrany osobních údajů.

    Můžete také poslat dotaz přímo na: kontakt@elegantnivizitky.cz

    Údaje společnosti

    ElegantniVizitky.cz
    Stefana Lewandowskiego 1
    70-237 Szczecin, Polska

    NIP: PL8522379669
    Wystavujeme faktury s 23% DPH

    Krátce o nás

    Naše společnost byla založena na konci roku 2009. Za tuto dobu postupně posilujeme svou pozici na trhu tiskových služeb, zejména pokud jde o komplexní přípravu vizitek a plastových karet. Vyrábíme moderní, rafinované designy vizitek a plastové karty. Tiskneme vizitky, které jistě zaujmou Vás i Vaše zákazníky kvalitou zpracování. Naše plastové karty a dárkové poukazy se vyznačují mimořádnou odolností a nejvyšší kvalitou za dostupnou cenu.